Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior

Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior Comenzi Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior: Vanzari Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior in toata tara. – continuarea aici: Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior

Telefon comenzi Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior : 0733626757

Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior

Comenzi Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior:

  • Vanzari Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior in toata tara.

Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior executata din material plastic colorat în masă materialului în galben. Pe suportul de plastic se aplică folie reflectorizantă, produsă de 3M-SUA, inscripționată conform cererii beneficiarului.

Culoarea Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior și clasă de folie reflectorizantă utilizată diferă în funcție de categoria drumului. Pentru drumurile comunale (DC) se utilizează folie reflectorizantă clasă 1.

Folia reflectorizantă este aplicată pe trei fețe ale indicatorului kilometric (vizibil pentru conducătorii auto din ambele sensuri de circulație și perpendicular pe axul drumului).

Sistemul de prindere al indicatoarelor permite fixarea acestora în beton. Sistemul de fixare al indicatorului kilometric este executat din țeava de oțel cu diametrul de 76mm. Sistemele de fixare sunt solidare cu bornele, permițând plantarea acestora direct în beton. Pentru a se evită rotirea indicatoarelor, la partea inferioară a țevii sunt sudate în ‘’X’’ două platbande. Porțiunea țevii care se încastrează în beton este minim 450mm pentru indicatorul kilometric.

În cazul în care indicatoarele kilometrice trebuie montate deasupra solului, peste nivelul parapeților metalici tip lisa,acestea sunt executate cu țeava  interioară din oțel zincat (d=76mm) cu porțiunea de sub indicatorul kilometric de minim 1500 mm.

Solicita o oferta de Borna kilometrica plastic drum national folie clasa 2, fara picior

Adauga un comentariu, o recenzie sau solicita oferta personalizata de pret

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *