Constructii Case Berceni

Constructii Case Dambovita

Constructii Case si Blocuri Dambovita

Realizeaza-ti prin noi casa in Dambovita, planificata si construita in functie de dorintele si bugetul stabilit – la rosu sau la cheie – in timpul promis si de cea mai inalta calitate la un pret real. Cu simbioza expresiva a calitatii,fiecare casa construita de echipele noastre,are un caracter distinctiv si iti va imbunatati calitatea vietii in spatiul tau de locuit. In cazul in care nu dispui un proiect pentru constructia casei tale in Dambovita, putem oferi realizarea acestuia prin profesionisti competenti si dedicati, de la inceput pana la sfarsit. Intregul proces este prin urmare, simplu, rapid si fara stres pentru tine, ca beneficiar, cu fiecare detaliu de constructie si design interior sau exterior.

Efectuam lucrari de constructii in Dambovita, pe baza proiectelor noastre sau a celor furnizate de clienti, participam la fazele determinante stabilite prin proiecte, punem la dispozitie diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia in domeniul constructiilor.

Constructii Dambovita cu proiectele noastre sau furnizate de clienti

Realizam constructii in Dambovita cu proiectul nostru, situatie in care clientul poate beneficia de discount pentru solutii complete la cheie, sau cu proiectul pus la dispozitie de beneficiar. De la preluarea amplasamentului in Dambovita, analizarea cererilor de plata emise de constructor, efectuarea de vizite pe santier pentru asigurarea bunei executii a lucrarilor, participarea la fazele determinante si pana la receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si calculul final al valorii de investitie, arhitectul nostru si colaboratorii sai se vor implica activ pentru ca beneficiarul sa se poata bucura pe deplin de investitia sa.

Constructii case pe structura din beton in Dambovita

Firma noastra de constructii realizeaza constructii de case mici in Dambovita, cu suprafete comparabile cu cele ale apartamentelor moderne de trei sau patru camere. Proiectate inteligent, aceste case pot fi confortabile si economice, fiind de preferat deoarece sunt ceva mai ieftine, de la construire, intretinere, incalzire si pana la impozit. In plus, curtea ramasa la dispozitie este mai mare.

Constructii case pe structura din lemn in Dambovita

Pentru ca asigura un mediu placut vara si pastreaza mai bine caldura pe timp de iarna, casele din lemn au intrat in preferintele tot mai multor iubitori de natura. Se construiesc mai repede, sunt mai usoare, nepretentioase in privinta terenului, permit deschideri mari, spatiul este mai usor de modelat, iar climatul interior asigurat este mai sanatos si mai prietenos.

Constructii case pe structura metalica in Dambovita

Construim case pe structura metalica in Dambovita, ideala pentru protectia antiseismica sau pentru zone in care vantul bate puternic. Casele au confort termic si fonic ridicat, sunt rezistente la incendii, profilele au protectie impotriva coroziunii pe o durata mare de timp. Gradul sporit de prefabricare reduce mult durata de ridicare a structurii constructiei.

Constructii blocuri, cladiri de locuinte si birouri Dambovita

In constructia de cladiri de birouri si blocuri de locuinte din Dambovita, cu sau fara spatii comerciale la parter, oferim solutii a caror aplicare ii garanteaza beneficiarului, la preturi avantajoase, obtinerea unor standarde inalte de calitate in conditii de eficienta economica si cu respectarea stricta a termenelor de executie.

In vederea realizarii oricarui tip de proiect din Dambovita, respectand standardele de proiectare si constructie, precum si termenele de executie, am creat o echipa de specialisti gata sa raspunda oricarei provocari in ceea ce priveste domeniul constructiilor.

Obtineti oferta de constructii Dambovita:

TELEFON: 0736 14 10 45
WEBSITE: constructii-instalatii.ro