Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator

Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator Comenzi Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator: Vanzari Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator in toata tara. – continuarea aici: Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator

Telefon comenzi Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator : 0733626757

Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator

Comenzi Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator:

  • Vanzari Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator in toata tara.

Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator este folosit pentru atenționarea de la distantă asupra existenței unei treceri de pietoni. În colțuri sunt prevăzute cu lămpi cu led care sunt vizibile de la mare distantă.

Confectionarea acestui indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator respecta formele, simbolurile, inscripiitle, culorile, dimensiunile si detaliile privind realizarea acestora si prescriptiile de executie, tolerantele si conditiile de calitate prevazute in SR 1848/2011 si SR EN 12899-1/2007.

Suportul indicatoarelor este executat din tabla de otel zincata cu grosimea de 1mm. Este rigidizat prin simpla bordurare continua pe intreg perimetrul indicatorului, inclusiv la colturi si vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere gri poliesterica pentru exterior.

Folia reflectorizanta corespunde prevederilor tehnice prevazute in SR 1848/2011. Folia are inserata in structura un marcaj de identificare durabil si vizibil. Durabilitatea marcajului este egala cu durata de viata a foliei reflectorizante.

Asamblarea indicatoarelor si a cutiei-cadru pe stalpul de sustinere se fac cu suruburi, saibe si piulite zincate.

Lampi cu lumina intermitenta

In cele doua colturi superioare ale indicatorului se monteaza cate o lampa cu diametrul de 100 mm. Fiecare lampa este prevazuta cu cate 32 leduri de putere. Legatura intre dispozitivul de comanda si lampile cu leduri se face printr-un cablu electric.

Indicatoarele rutiere detin Certificat de conformitate si Certificat de constanta a performantei.

Dispozitivele luminoase de avertizare ale indicatoarelor rutiere cu lampi cu led-uri detin Certificat de constanta a performantei si Declaratie de peformanta.

 

Solicita o oferta de Indicator Trecere pietoni G1 cu Led, alimentare la iluminatul public, fara acumulator

Adauga un comentariu, o recenzie sau solicita oferta personalizata de pret

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *