Scandal cu ENEL

Scandal cu ENEL#enel
#mentenanta
#instalatii_electrice_comuniste

Scandal cu ENEL
Donatii

[email protected]

La un apartament din Bucuresti unde urma sa schimbam tablou si sa adaugam 3 circuite dedicate (MS,Cuptor si un semidedicat pentru blat) am cerut desigilare la ENEL pentru a schimba cablurile dintre contor si noul tablou.
Au venit ,au desigilat (dupa 3 zile ) ,am montat un suport pentru contor si am tras conductori noi de cupru .Am izolat cei 2 conductori de cupru ( da cu wago nu cu bandizolir) si urma sa venim sa aducem si cele 3 cabluri noi la tablou.
A venit a doua zi nenea de Enel ( sa ii zicem Stropinel) a sigilat si la apucat spumele ca nu e tablou gata.I-am explicat ca nu are el treaba cu tablou ,el trebuie sa faca poze la contor care statea frumos pe nou suport.I-am mai explicat ca eu pot monta tabloul pe pian in baie si tot o tinea ca trebuie sa faca poze cu tot cu tablou,de parca eu eram la ordinele lui.Si atunci mi-au sarit draci si l-am invitat sa faca niste poze la FDCP-ul din acest film.A plecat capul si a plecat.Nu i-au mai trebuit poze.
I-am si explica ca asa arata peste 50% din tablourile lor si nu cred ca are el memorie la aparat sa fotografieze toate operele de arta ale enel.

Video din data 2019-10-30 19:15:20 – sursa: youtube


Asfaltare Curte – firma ofera servicii profesionale de asfaltare curte in Bucuresti si Ilfov. Preturi de la 50 lei/mp. Mai multe detalii pe site-ul firmei Asfalterra