Stalp de ghidare lamelar

Stalp de ghidare lamelar Comenzi Stalp de ghidare lamelar: Vanzari Stalp de ghidare lamelar en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Stalp de ghidare lamelar in toata tara. – continuarea aici: Stalp de ghidare lamelar

Telefon comenzi Stalp de ghidare lamelar : 0733626757

Stalp de ghidare lamelar

Comenzi Stalp de ghidare lamelar:

  • Vanzari Stalp de ghidare lamelar en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Stalp de ghidare lamelar in toata tara.

 Stalp de ghidare lamelar

Stalp de ghidare lamelar confecționat din material plastic, cu o secțiune transversală în formă de arc de cerc și o nervură perimetrală. Acest lucru le conferă o elasticitate perfectă, fiind rezistenți la coliziuni repetate ale vehiculelor, cu deformări minime. Stalpii cu produc pagube asupra vehiculelor. Pe partea de sus a stâlpului, pe ambele fețe, sunt prezente amprentei pe care este aplicată folie reflectorizanta de culoare albă, respectiv roșie.

Adâncimea la care stâlpii sunt introduși în sol este marcată printr-o nervură transversală. La partea inferioară, stâlpii sunt prevăzuți cu câte un prag pe fiecare față, pentru a împiedică smulgerea după montarea acestora.

Pentru o vizibilitate optimă de la distante mari, amprentele pe care se aplică folia reflectorizantă sunt înclinate față de axă drumului cu grade diferite pentru fiecare sens de mers. Se obține astfel un coeficient de retroreflexie în conformitate cu cerințele normei EN12899-1. Pentru foliile din clasă reflectorizantă 2 este un lucru evidențiat de buletinul de încercări emis de un laborator fotometric autorizat.

Folia utilizată este folie reflectorizantă 3M, tip High Intensity Grade Prismatic Reflective Sheeting Series 3930. Suprafețele pe care se aplică folia sunt tratate special. Astfel, se asigură o bună aderență a foliei la suport, îndepărtarea foliei neputând fi posibilă fără deteriorarea acesteia.

Stâlpii de ghidare lamelari sunt de culoare albă, au un aspect neted și prezintă o bună rezistentă la acțiunea razelor solare.

Solicita o oferta de Stalp de ghidare lamelar

Adauga un comentariu, o recenzie sau solicita oferta personalizata de pret

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *